Doe mee aan onze workshops

Met Insjalet zijn we ook een mobiele trainingcentre. Op Odisee, in de Agora van het Muntpunt of elders in de stad bieden we tal van vormingen, opleidingen, workshops en teasers aan. Zo ervaar  je zelf als organisatie of burgerinitiatief wat je allemaal met Insjalet kan. Je proeft  van een lerende gemeenschap of je leert actief met ons rond wijkgericht werken rond verhalen en verhaalvertelling.

Workshops Mini

Workshops Mini

In deze workshops geven we een initiatie in wijkgericht werken met digital storytelling. Je krijgt een algemeen theoretisch kader aangereikt (dat voortvloeit uit praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek). Je proeft van de lerende gemeenschap rond Insjalet. Je geraakt vertrouwd met de verschillende fasen van de methodiek door zelf een digital story te maken. Je leert Insjalet openklappen en je ervaart hoe je ermee aan de slag kan in Brusselse wijken.

Workshops Medium

Workshops Medium

Bovenop initiatie in digital storytelling en de outreachende methodiek van Insjalet, bieden we je ook coaching op maat en op het terrein aan. We denken actief met je mee en stemmen de methodiek van wijkgerichte methodiek van digital storytelling af op je doelpubliek en de doelstelling van je interventies. Zo vormen we samen met je organisatie of burgerinitiatief een lerende gemeenschap rond Insjalet.

Workshops Maxi

Workshops Maxi

Dit is een totaalpakket. We geven je initiatie in outdoor digital storytelling, we coachen je eigen stadsproject op het terrein. We rijden Insjalet samen met jou de wijk, begeleiden mee het proces en werken samen met jou de digital stories piekfijn af tot een uitgepuurd resultaat.